Debbie:

weer top als altijd

 

Gerry:

Je voelt je meteen op je gemak, wat toch echt belangrijk is. Duidelijk en attent.

 

Inge:

Fer luistert goed naar je klachten en neemt de tijd om zorgvuldig te helpen met de massage om de klachten te verminderen.

 

Brigitte:

Ik heb mijn eerste behandeling bij Fer als zeer aangenaam ondervonden. Fer is vriendelijke, rustig en legt alles goed uit. Hij stelt je op je. gemak en geen enkele vraag is raar. Hij heeft een zeer uitgebreide kennis van alles. Als je met klachten loop beveel is je Fer ten zeerste aan.

 

Rien:

Brede persoonlijke benadering, met een zakelijk resultaatgerichte insteek.

 

Margriet:

Heel goed geholpen aan mijn klacht. Wel pijnlijk maar effectief. Dus was nodig dat dit gebeurde. Fer is zeer deskundig. Een aanrader.

 

Sabrine:

Fer neemt de tijd en neemt mijn rugklachten serieus. Is vriendelijk, deskundig en transparant. Dat ik ook een del vergoed krijg via de zorgverzekeraar is ook mooi meegenomen.

 

Amber:

Na lang zoeken naar een goede therapeut heb ik deze gevonden. Ik kom al een tijdje bij Fer. Fer is rustig, vriendelijk, legt de dingen goed uit, is zeer bekwaam, bescheiden, kundig en heeft humor. Ook blijft hij zichzelf ontwikkelen d.m.v. studie en bijscholing. Ik heb zoveel triggerpoints dat het altijd een hele klus is om deze weg te krijgen. Fer haalt altijd het uiterste uit zichzelf en het resultaat mag er wezen. Voor mij geen andere therapeut meer.