De 7 Chakra's in ons lichaam.


De zeven Chakra's zijn de energie punten in het lichaam. Deze lopen vanaf je bodem(je liezen) tot aan de achterzijde van je hoofd.  Het lichaam staat in verbinding met de universele levensenergie. De zeven Chakra's hebben invloed op ons welzijn als zij niet open staan, wat betekend dat de energie niet doorstroomd. Dit noemen we ook wel een blokkade. Als er in een van de zeven Chakra's een blokkade zit kan dit klachten veroorzaken in je lichaam of stress veroorzaken. Door het openen van de Chakra's maak je dus ruimte.

 

Hoe doe ik dat dan? Als je voldoende kennis hebt van de Chakra's en zoals ik ook gedaan heb, een opleiding te volgen tot Reiki Master, dan heb je vanuit je eigen lichaam via de universele levensenergie de kracht en de energie om de Chakra's open te zetten of minder ver open te zetten. Dit is absoluut een natuurlijk proces waarna je zelf zult ervaren dat er bij b.v. pijn in de stresspunten (die zitten o.a. onder je sleutelbeen en je borstbeen) verlichting komt en dat je daarbij bevrijdt wordt van pijn en stress.

 

Ik kan mij voorstellen dat jij twijfels hebt bij wat hierboven is geschreven. Echter door mijn eigen ervaringen en door de cliënten die ik voor jou heb mogen behandelen weet ik hoe krachtig deze behandelingen kunnen zijn.

 

Reiki geneest niet maar kan het lichaam de energie geven die het nodig heeft om zichzelf te herstellen. Dit is geen alternatief voor de reguliere geneeskunde maar juist een aanvulling daarop. Heb je dus klachten, ga dan naar jouw huisarts en vraag daar eerst om hulp.De zeven Chakra's zijn de volgende:

 

  • De bodemchakra.( in je liezen)
  • De onderbuikchakra. (onder je navel).
  • De zonnevlecht (in de maagstreek)
  • De hartchakra. (achter je borstbeen)
  • De keelchakra (in de hals)
  • Je derde oog. (tussen je wenkbrauwen).
  • De kruinchakra. (op je achterhoofd).

Wil je hier meer over weten? Of wil je graag een Chakra behandeling? Maak dan een afspraak en laat mij je helpen om jouw Chakra's weer in balans te brengen!