Reiki,

 

Voel jij je moe lusteloos, heb je nergens geen zin meer in of voel je dat je geen energie meer hebt?

 

als Reiki Master is het mijn doel/taak jouw energie weer in balans te brengen.

Het in balans brengen van jouw energie begint bij het aftasten van jouw energieveld dat je in en rond je lichaam bij je draagt.

 

Dit energieveld wordt sterk beïnvloed door vervuilingen: in de lucht, in ons voedsel, machnetische velden zoals WIFI, stress en vele vormen van omstandigheden die onze levenskwaliteit beïnvloeden.

 

Als Reiki Master werk ik aan het verwijderen van deze invloeden en breng jouw chackras terug in balans.

Dit is absoluut niet zweverig. Er wordt gebruik gemaakt van de universele enerigie. Energie die je wellicht niet bij jezelf herkent maar die er wel degelijk is.

 

Hoe vaak komt het niet voor dat je lusteloos bent of weinig zin hebt om nog ergens mee aan de gang te gaan. Reiki kan je daarbij helpen. Na een behandeling ben je niet meteen hersteld.  Jouw lichaam heeft dan via mij de enegetische kracht/energie gekregen om vanuit jouw eigen kracht weer te herstellen. Het herstellend vermogen wordt dus gevoed met universele levensenergie.

 

Dit is wat Reiki met je doet. Je zult na enige tijd, soms uren soms dagen merken wat er met jou en je lichaam is gebeurd. Wees niet verrast als je huilbuien krijgt of dat je emotioneel wordt. Jouw blokkades zijn geheel of gedeeltelijk verholpen.  Ervaar het zelf en gun je zelf deze bijzondere vorm van heling.

 

Wil je een afspraak voor een Reiki behandeling?

Bel dan : 06 12 94 83 95 of mail naar: natuurgeneeskundigepraktijk@gmail.com

 

Prijs van een Reiki behandeling is :  € 42,50 per 30 minuten

                                                                    € 62,50 per 60 minuten.

 

Deze behandeling wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraars.