In mijn Natuurgeneeskundige Praktijk  gebruik ik o.a. diverse soorten behandelingen vanuit de holistische methodiek, volgens de vijf natuurgerichte principes, door elkaar, "de eclectische methode".

Tevens ben ik gezondheidsgericht op natuurlijke basis.

 

Verder voldoe ik aan de door B.A.T.C. gestelde eisen. Zie: B.A.T.C.

 

Om dit te bereiken heb ik eerst diverse massagevormen geleerd.

 

Vervolgens heb ik mij gericht op Psychosociaal gebied. O.a Medische Basiskennis C-PION Plato en Psychosociale Basiskennis C-PION Plato, Cognitieve Gedrag Therapie, Klinische Psychologie, Positieve Psychologie, Mental-coaching en Relatietherapie, EFT en Hypnotherapie en Regressie.

 

Tevens ben ik Orthomoleculaire  Suppletie,- en  voedingsadviseur.

 

Hiernaast ben ik REIKI  Master, docent Mindfulness, heb ik de cursus Aroma Therapie gedaan en de opleiding Ayurveda.


In mijn Natuurgeneeskundige Praktijk  werk ik vooral gericht op de oorzaak van klachten, deels pragmatisch en anderzijds volgens principiële normen en waarden.  Soms gebruik ik methodes die niet altijd makkelijk zijn te verklaren maar die wel resultaat geven.


Zelfs na jaren van pijn en lichamelijke klachten of beoordeeld te zijn als S.O.L.K .(Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) kan ik vaak nog verlichting bieden en/of verhelpen en daar kun jij wellicht ook baat bij hebben

Indien nodig verwijs ik je door als het voor mij niet mogelijk is je te helpen.

 

"Het vergroten van mijn kennis vindt ik enorm belangrijk. Dat komt jou als klant ten goede."
"Tevens vindt ik het erg leuk om de lat voor mezelf steeds hoger te leggen.

Tijdens de behandelingen ervaar ik vaak de energie die jij bij je draagt en "ontlaad" ik de energie die jou vermoeid en die je soms tot last kan zijn. Deze vorm wordt door veel van mijn cliënten ervaren.

 

Dit doe ik o.a. door jouw chakra's in balans te brengen. Of je er in gelooft is minder belangrijk. Laat het je overkomen en doe er je voordeel mee.Voeding speelt een belangrijke rol in je leven. Niet alleen wat je eet maar vooral dat je dat eet wat belangrijk voor je is. En gevarieerd. Maar daarnaast is het minstens zo belangrijk om voldoende te drinken.

 

1 liter water per 35 kg lichaamsgewicht per dag is aan te raden.  Als je veel koffie, thee of regelmatig alcohol drinkt zul je dit moeten compenseren om verzuring van je lichaam tegen te gaan.

 

Verzuring kan veel lichamelijk klachten veroorzaken omdat dit kan leiden tot verhoogde ontstekingswaarden.


De gevolgde opleidingen zijn allen  (H.B.O.) geaccrediteerd door:

 K.T.N.O.

 

Als natuurgeneeskundige therapeut ben ik geregistreerd bij:

 

kb 1801.2334            

 

Beroeps Associatie Therapeut en Consument.